24 Ιούνιος 2015, 20:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιούνιος 2015, 17:10

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο τελευταίος αγώνας της σπουδαίας καριέρας του (βίντεο)

  • Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο τελευταίος αγώνας της σπουδαίας καριέρας του (βίντεο)

Η μεγάλη καριέρα του μαχητή Μιχάλη Ζαμπίδη, στα ρινγκ όλου του κόσμου, έφτασε πια στο τέλος της. Το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στο Iron Challenge, φοράει για τελευταία φορά τα πυγμαχικά του γάντια και αντιμετωπίζει έναν από τους κορυφαίους αθλητές στο παγκόσμιο στερέωμα, τον Αυστραλό Στιβ Μόξον. Πρόκειται για έναν αντίπαλο με το ίδιο επιθετικό στιλ που διαθέτει στο παιχνίδι του και ο «Iron Mike», και αν μη τι άλλο αναμένεται ένας πολύ δυνατός αγώνας, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως «μάχη μεταξύ Τιτάνων»!

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπηρετεί το kick boxing 24 χρόνια, έχοντας δώσει 178 μάχες. Και όπως δηλώνει, νιώθει πλέον ότι ήρθε η ώρα να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα καθώς αισθάνεται πλήρης μέσα του από τα όσα έχει ζήσει στο άθλημα από μικρό παιδί. Από εδώ και πέρα, ο 34χρονος Μιχάλης κάνει όνειρα για τα επόμενα στάδια της ζωής του, σε προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.


Δείτε σε βίντεο κάποια από τα νοκ-άουτ του Μιχάλη Ζαμπίδη στη μεγάλη καριέρα του 

Στο Iron Challenge, εκτός από την τιτανομαχία του Έλληνα Παγκόσμιου Πρωταθλητή με τον Αυστραλό Στιβ Μόξον, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αναμετρήσεις κι άλλων σημαντικών Ελλήνων και ξένων αθλητών. Η διοργάνωση θα πλαισιωθεί από μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.