24 Ιούνιος 2015, 10:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Ιούνιος 2015, 10:07

Το εντυπωσιακό βίντεο για το 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

  • Το εντυπωσιακό βίντεο για το 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων

Οι μέρες ολοένα και πλησιάζουν για την έναρξη του «17ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά», το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στην Παναγία Σουμελά του Βερμίου. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε και κυκλοφόρησε το  προωθητικό σποτ του Συναπαντήματος, με τους νέους να πρωταγωνιστούν καλώντας όλα τα ποντιακά σωματεία να δώσουν και φέτος το παρών κρατώντας ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πόντου.

«Φέτος για 17η χρονιά εμείς οι Νέοι Έλληνες Ποντιακής Καταγωγής θα συναντηθούμε στα υψώματα του φιλόξενου Βερμίου, κάτω από τη Σκέπη της Κυράς του Πόντου, της Σουμελιώτισσας, για να θυμηθούμε ξανά τις ρίζες μας» αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή.

Οι νέοι και οι νέες εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς και φιλοδοξούν να οργανώσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εισηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικά δρώμενα και πολλές ακόμη εκπλήξεις, πάντα με σεβασμό στην παράδοση.  

Οι αιτήσεις συμμετοχής των νέων στο Συναπάντημα έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 1η Ιουλίου 2015.


Το προωθητικό σποτ για το 17ο Συναπάντημα