23 Ιούνιος 2015, 20:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούνιος 2015, 20:27

O Κώστας Αγέρης ευχαριστεί τους Πόντιους μέσω του pontos-news.gr

  • O Κώστας Αγέρης ευχαριστεί τους Πόντιους μέσω του pontos-news.gr
    Στιγμιότυπο από τους ποντιακούς πανηγυρισμούς έξω από το στούντιο του «The Voice 2» προς τιμήν του Πόντιου νικητή, Κώστα Αγέρη

Στον απόηχο της μεγάλης νίκης του Πόντιου λυράρη και ερμηνευτή Κώστα Αγέρη στον τελικό του μουσικού τηλεοπτικού σόου «The Voice 2», άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας σιγοτραγουδούν ακόμη τους στίχους από το καινούριο τραγούδι που έγραψε για εκείνον ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, με τον τίτλο «Πώς το ’παθα αυτό».

Ιδίως οι Πόντιοι συμπατριώτες του που ήρθαν με λεωφορεία από την Κοζάνη για να βρεθούν δίπλα του, αλλά και όλοι οι Πόντιοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας πανηγυρίζουν μαζί του τη νίκη γνωρίζοντας πως ο Κώστας «τους» στάθηκε αφορμή να λάμψει παντού ξανά η ποντιακή μουσική παράδοση.

Η συγκίνηση του Αγέρη ήταν έκδηλη από την πρώτη στιγμή μετά τη μεγάλη νίκη. Και την μετέφερε στον κόσμο μέσω του pontos-news.gr

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε αργότερα:

«Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να εκφράσω αυτά που νιώθω. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι σαν όνειρο. Σε όλο αυτό το μαγικό ταξίδι είχα την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη νίκη που μου χαρίσατε».

Η πορεία του από εδώ και στο εξής είναι στα χέρια του, και ελπίζουμε ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του να συνεχίσει να πορεύεται στα μουσικά σταυροδρόμια με τη συνοδεία της ποντιακής λύρας.

Επινοώντας το σύνθημα «Έχουμε του Πόντου το αστέρι, τον Αγέρη, τον Αγέρη!» οι άνθρωποι που τον στήριξαν προσδοκούν να συνεχίσει να τιμά τον Πόντο.

Δείτε αποκλειστικό ρεπορτάζ και βίντεο από τη βραδιά του τελικού του The Voice 2 και τον Κώστα Αγέρη.