23 Ιούνιος 2015, 13:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούνιος 2015, 14:42

Στα Λύκεια και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας οι βαθμοί των Πανελληνίων

  • Βάσεις 2015: Πίνακας με τα εκτιμώμενα μόρια ανά σχολή
    Φωτ.: Στέφανος Ραπάνης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η ώρα της… κρίσης για τους 105.000 υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων έφτασε. Σε όλα τα Λύκεια αναρτήθηκαν οι βαθμοί των μαθητών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά μαθήματα με τα Γενικά Λύκεια). Οι βαθμοί βρίσκονται και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (http://results.it.minedu.gov.gr). Για να τους δει κάποιος μέσω ίντερνετ θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον οκταψήφιο κωδικό του μαθητή και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η βαθμολογία των υποψηφίων στα ειδικά μαθήματα δεν θα ανακοινωθεί σήμερα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η διαδικασία. Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνονται αύριο, με την εξέταση των Γερμανικών και των Ιταλικών. Σήμερα οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στον Έλεγχο Μουσικών-Ακουστικών Ικανοτήτων. Από το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στα αγωνίσματα.

Μέχρι την Τρίτη 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Σε ό,τι αφορά τους βαθμούς των Πανελληνίων Εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας), αυτοί θα αναρτηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης.