14 Ιούλιος 2013, 12:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:22

Η Ευγενία Μανωλίδου απαντάει στην επίθεση του Κραουνάκη

  • Ευγενία Μανωλίδου: Ανέβασε στο twitter εντυπωσιακό video

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μίλα, ήταν η Ευγενία Μανωλίδου και μίλησε ανοιχτά για την επίθεση που δέχτηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της από τον Σταμάτη Κραουνάκη κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην ΕΡΤ.

“Εφόσον ο κ. Κραουνάκης έτσι αισθάνεται άνετα, ας το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν τιμά την πορεία του αυτή η συγκεκριμένη στιγμή, αλλά εάν εκείνος αισθάνθηκε καλά και του έφυγε ένα βάρος από πάνω του και νομίζει ότι μας έπληξε ή ότι ευχαρίστησε τον κόσμο που τον άκουγε, εντάξει. Γι’ αυτό είναι η δημοκρατία… για να μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει, όποτε το θέλει και να μην έχει και συνέπειες”, δήλωσε η ίδια στην Τατιάνα.

“Δεν νομίζω ότι το σκέφτονται σε προσωπικό επίπεδο, το σκέφτονται σε επίπεδο ιδιότητας. Ο πολιτικός και η σύζυγος του πολιτικού. Δεν το σκέφτονται ανθρώπινα. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει προσωπική αιχμή σε όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή. Θέλω να πιστεύω ότι ένας μουσικός του βεληνεκούς του κυρίου Κραουνάκη δεν μπαίνει σε τέτοιες μικρότητες”, συνέχισε θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως οι επιθέσεις αυτές δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο αλλά αφορούν την ιδιότητα του Άδωνι ως βουλευτή της Ν.Δ. και τώρα υπουργό Υγείας.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός και επιτυχημένος συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης που αρέσκεται στο να κάνει κριτική και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, αυτή τη φορά επέλεξε να παραφράσει τον πολύ γνωστό στίχο από τον "Άδωνι", μιλώντας για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου.

Οι εκφράσεις που επέλεξε ήταν από...απλά υβριστικές ως χυδαίες.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε το βίντεο...