22 Ιούνιος 2015, 09:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιούνιος 2015, 10:00

Ο Πόντος με τον Κώστα Αγέρη κατέκτησε το The Voice 2 (βίντεο)

  • Ο Πόντος με τον Κώστα Αγέρη κατέκτησε το The Voice 2 (βίντεο)

Η νέα μεγάλη «φωνή» της Ελλάδας είναι πλέον ποντιακή, αφού ο Κώστας Αγέρης κατάφερε στον χθεσινό τελικό του τηλεοπτικού σόου του ANT1 να κατατροπώσει τους αντιπάλους του και να στεφθεί ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Με ένα ξέφρενο πάρτι ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του Voice, αφού η Ξένια Γκάλη, ανερχόμενη τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής στο εξωτερικό, ανέβασε το ρυθμό και τη διάθεση των τηλεθεατών και των θεατών στα ύψη με τη συντροφιά όλων των διαγωνιζομένων που πέρασαν από τη σκηνή του The Voice 2.

Η αγωνία κορυφωνόταν όσο εξελισσόταν το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

«Εύχομαι η επόμενη μεγάλη φωνή του The Voice 2 να είναι ποντιακή!» ανέφερε ο Κ. Αγέρης λίγο πριν διαγωνιστεί.

Φαίνεται πως εισακούστηκαν οι προσευχές του, και το κοινό τον έχρισε ως τη νέα μεγάλη φωνή  της Ελλάδας. Ο Κ. Αγέρης ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το κομμάτι με τίτλο «Πώς το 'παθα αυτό», που γράφτηκε γι' αυτόν από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (μουσική) και τον Ηλία Φιλίππου (στίχους).


Ο Κ. Αγέρης τραγουδά το δικό του κομμάτι επί σκηνής

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Κώστας Αγέρης ερμήνευσαν αργότερα επί σκηνής, συγκινώντας τους πάντες με τις ερμηνείες τους, το τραγούδι «Ένα γράμμα».


Δάσκαλος και μαθητής τραγουδούν μαζί για πρώτη φορά

Μετά την πρώτη αποχώρηση, της Κατερίνας Καμπανέλλη, οι τρεις φιναλίστ άνοιξαν και πάλι το διαγωνιστικό κομμάτι ερμηνεύοντας το πρώτο τραγούδι που τους έδωσε το εισιτήριο να συμμετάσχουν στο τηλεοπτικό σόου. Ο Κώστας Αγέρης ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το ποντιακό τραγούδι «Την πατρίδα μ’ έχασα», προκαλώντας ρίγη συγκίνησης  σε κριτές και θεατές.


Η ποντιακή ερμηνεία που συγκίνησε τους πάντες

Μετά το μαραθώνιο πάρτι και τη μεγάλη βραδιά, η διάρκεια της οποίας ξεπέρασε τις τέσσερις ώρες, ο παρουσιαστής του σόου Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε τον νικητή, που δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Αγέρη. Η χαρά και το πάρτι άρχισαν για τον Πόντιο τραγουδιστή, που μάγεψε το κοινό μετά από τόσα live κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Ο μεγάλος νικητής του The Voice 2