21 Ιούνιος 2015, 20:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Ιούνιος 2015, 20:13

Η ΑΕΚ παρουσιάζει τα διαρκείας της σεζόν 2015-16

  • Η ΑΕΚ παρουσιάζει τα διαρκείας της σεζόν 2015-16

Η ΑΕΚ παρουσιάζει το μεσημέρι της Δευτέρας (22/6) στο ΟΑΚΑ τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, που τη βρίσκει και πάλι στη φυσική της θέση, στη Super League. Η Ένωση δίνει βάρος στην επιστροφή των οικογενειών στο γήπεδο, με τη  δημιουργία της οικογενειακής εξέδρας στη Θύρα 21 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Μετά την καθιέρωση της μαθητικής κερκίδας στη Θύρα 21, τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ΑΕΚ επενδύει στο στόχο της επιστροφής της οικογένειας στα ελληνικά γήπεδα, με προσφορές και δράσεις, που θα ανακοινωθούν και θα καταστήσουν ιδιαίτερα ελκυστική την οικογενειακή εξέδρα.

Ταυτόχρονα θα ανακοινωθούν και οι τιμές, οι προσφορές αλλά και τα εκπτωτικά πακέτα για τα διαρκείας που θα ισχύσουν για την περίοδο 2015-16.

Πριν από την παρουσίαση θα προβληθεί βίντεο με το ΟΑΚΑ να... στέλνει το δικό του μήνυμα σε παίκτες και κόσμο για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Super League.  

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης από την αίθουσα Κασσιμάτης του Ολυμπιακού Σταδίου, όπως έγινε τα δύο προηγούμενα χρόνια. 

Μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook, η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φετινής καμπάνιας.

Οι Μάνταλος, Αραβίδης, Μπακάκης και Γιόχανσον άκουσαν με προσοχή τις οδηγίες, τόσο του φωτογράφου όσο και του Ντούσαν Μπάγεβιτς!