21 Ιούνιος 2015, 13:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Ιούνιος 2015, 18:36

Σάρωσε η βραδιά αλληλεγγύης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών ΤΕΙ Σερρών (βίντεο)

  • Σάρωσε η βραδιά αλληλεγγύης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών ΤΕΙ Σερρών (βίντεο)

Έσπασε ταμεία η βραδιά αλληλεγγύης του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Σερρών, που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε αίθουσα της πόλης. Ο κόσμος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, στήριξε για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό έργο των Πόντιων φοιτητών στις Σέρρες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε φέτος το έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μητροπόλεως Σερρών.

«Θέλουμε να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι σε οργανισμούς που το έχουν ανάγκη [...] Οι Πόντιοι έχουν την αλληλεγγύη στο αίμα τους» δήλωσε το ΔΣ.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες έδωσαν και αυτή τη χρονιά αφιλοκερδώς το παρών διασκεδάζοντας τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο τραγούδι ήταν οι: Γιώργος Ιωαννίδης, Μπάμπης Ιορδανίδης, Γιάννης Κουρτίδης, Κώστας Πουτακίδης, Κυριακός Γερμανίδης και Δημήτρης Μερτζιανίδης. Με τη λύρα τούς συνόδευσαν οι: Φάνης Κουρουκλίδης, Λάζος Ιωαννίδης, Χάρης Αθανασιάδης, Παναγιώτης Απατσίδης και Κυριάκος Γερμανίδης. Κλαρίνο έπαιξε ο Μιχάλης Σιώπης, τουλούμ' ο Μιχάλης Τσανασίδης και νταούλι οι: Γιάννης Πολυχρονίδης, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, Παναγιώτης Ζιώγας και Σάββας Καρακασίδης.

Εκεί ήταν και η Άννυ Κωνσταντινίδου, η οποία αφιέρωσε την εκπομπή της «Ταξιδεύοντας στην παράδοση» στο μεγάλο αυτό γεγονός.