13 Ιούνιος 2015, 12:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιούνιος 2015, 12:20

Μελισσανίδης: Γήπεδο και ΑΕΚ πρωταγωνίστρια (βίντεο)

  • Μελισσανίδης: Γήπεδο και ΑΕΚ πρωταγωνίστρια (βίντεο)
    Στιγμιότυπο από την εκδήλωση με τον Δ. Μελισσανίδη, τον Γ. Μητσικώστα και τον Ν. Μπάγεβιτς (φωτ.: www.aekfc.gr)
  • Μελισσανίδης: Γήπεδο και ΑΕΚ πρωταγωνίστρια (βίντεο)
  • Μελισσανίδης: Γήπεδο και ΑΕΚ πρωταγωνίστρια (βίντεο)

Σε μια όμορφη εκδήλωση στα Σπάτα, η οικογένεια της ΑΕΚ φιλοξένησε και ευχαρίστησε χθες βράδυ όλους όσοι τη στήριξαν την τελευταία διετία. Η Ένωση επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από μια σκληρή περιπέτεια, και το προπονητική κέντρο της ομάδας έβαλε τα γιορτινά του.

Οι παίκτες της ΑΕΚ φόρεσαν…ποδιές (με το μήνυμα: «Ευχαριστούμε από την καρδιά μας») και εκτέλεσαν χρέη σερβιτόρων για τους καλεσμένους! Τα τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιώργου Μαργαρίτη ανέβασαν ακόμη περισσότερο τη διάθεση, όπως και οι ευφάνταστες ατάκες και μιμήσεις του Γιώργου Μητσικώστα, ο οποίος είχε το ρόλο του παρουσιαστή της εκδήλωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών και έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

«Θέλω να πιστεύω ότι όλοι θα δούμε ξανά την ΑΕΚ του παρελθόντος, με τις χαρές και τις επιτυχίες που γνωρίσαμε όλοι», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και υπογράμμισε τους βασικούς στόχους της ομάδας.

«Να φτιάξουμε το γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω από το υπουργείο να εκδώσει την απαραίτητη άδεια. Ο δεύτερος στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, μιας και από τη φύση της, η ΑΕΚ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί», είπε χαρακτηριστικά.