13 Ιούνιος 2015, 11:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιούνιος 2015, 10:58

Σκηνικό τρόμου στη Χερσόνησο - Τραυματίστηκαν οι δράστες ένοπλης ληστείας

  • Σκηνικό τρόμου στη Χερσόνησο - Τραυματίστηκαν οι δράστες ένοπλης ληστείας
    Η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, μετά τη συμπλοκή των αστυνομικών με την ομάδα των ενόπλων (φωτ.: www.creteplus.gr)

Τραυματίες είναι και οι τρεις δράστες της απόπειρας ένοπλης ληστείας που έγινε χθες, σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Χερσονήσου. Μετά από συμπλοκή και ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, οι ένοπλοι, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τη σύλληψη, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Χθες βράδυ, λίγο πριν από τις 22:00, οι τρεις δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας όπλα στα χέρια, μπήκαν στο ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς το κοσμηματοπωλείο προκειμένου να το ληστέψουν.

Πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα ενώ στο χώρο βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν χρυσά κοσμήματα αλλά δεν πρόλαβαν να διαφύγουν. Σε ελάχιστα λεπτά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν την περιοχή και απομάκρυναν τον κόσμο. Οι δράστες, παρότι περικυκλωμένοι από τους αστυνομικούς, επιχείρησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε σκηνικό τρόμου βγαλμένο από ταινία, με ανταλλαγή πυροβολισμών, όπου τραυματίστηκαν οι δράστες οι οποίοι φέρονται να έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.