12 Ιούνιος 2015, 19:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούνιος 2015, 19:05

Ο Αραβίδης, το τατουάζ του Πόντου και η Παναγία Σουμελά

  • Ο Αραβίδης, το τατουάζ του Πόντου και η Παναγία Σουμελά

Απίστευτη πρόταση-πρόκληση από τον δρομέα αποστάσεων της ΑΕΚ, Γιώργο Ζαχαριάδη, προς τον Χρήστο Αραβίδη. Ζήτησε από τον κιτρινόμαυρο επιθετικό τη φανέλα που φορούσε στην αναμέτρηση των πλέι οφ με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, για να την… τρέξει μέχρι την Τραπεζούντα και την Παναγία Σουμελά! 

Όταν είχε σκοράρει ο φορ της Ένωσης σε εκείνο το παιχνίδι, είχε βγάλει την εμφάνισή του, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το νέο του τατουάζ στην πλάτη του, τον μονοκέφαλο αετό του Πόντου! 

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης λοιπόν, γνωστός και ως ΤΕΜΟΝΑΕΚ, έγραψε στον Αραβίδη στο Facebook: «ΑΕΚΑΡΑ Ποντιακή, τη φανέλα που έβγαλες εδώ, θα μου την δώσεις να "την τρέξω" μέχρι την Τραπεζούντα; Θα την πάω στην Παναγία Σουμελά»! 

Πρέπει να σημειώσουμε πάντως, πως η φανέλα αυτή βρίσκεται στα χέρια του οπαδού της Ένωσης, Νίκου Ξηροκώστα, που πριν από χρόνια -το 1995- είχε σοβαρότατο ατύχημα και έμεινε ανάπηρος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ, ο Χρήστος Αραβίδης πήγε στον φίλο του Δικεφάλου και του την χάρισε γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οργανωμένους.