14 Ιούνιος 2015, 19:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Ιούνιος 2015, 17:36

Απογειώνει τους ταξιδιώτες στο Ελ. Βενιζέλος η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

  • Απογειώνει τους ταξιδιώτες στο Ελ. Βενιζέλος η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
    Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) θα εγκαινιάσει το πολιτιστικό πρόγραμμα Fly me to the Moon στο πλαίσιο μιας ξεχωριστής συναυλίας στις 21 Ιουνίου

Και η μεγάλη στιγμή της… απογείωσης των επιβατών υπό τους ήχους της μουσικής έφτασε! Έτσι, η επόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου –που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής–είναι η μέρα που επελέγη από το πολιτιστικό πρόγραμμα Fly me to the Moon 3 για να εγκαινιαστεί μια ξεχωριστή γιορτή της τέχνης και της μουσικής, η οποία πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Ο χώρος του αεροδρομίου μεταμορφώνεται σε μουσική, χορευτική αλλά και θεατρική σκηνή, που εμπνέει νέους καλλιτέχνες να παρουσιάσουν το έργο τους και να χαρίσουν στους επιβάτες του αεροδρομίου αξέχαστες στιγμές ευφορίας και ψυχαγωγίας.

Θα φροντίσουν γι' αυτό η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (ΚΟΑ) –που εγκαινιάζει το πρόγραμμα με μια ξεχωριστή συναυλία–, η Εθνική Λυρική Σκηνή, το Μουσικό Χωριό, οι His Majesty the King of Spain, οι Melios Balkana Mama, η Ζωή Τηγανούρια και η Angelika Dusk μαζί με το Θίασο Θεάτρου Σκιών του Ηλία Καρελλά και την τζαζ ορχήστρα του Dimitri Vassilakis που θα βάλουν τις χαρακτηριστικές μουσικές πινελιές τους. Επίσης, μοναδικά χορευτικά σε ρυθμούς tango υπόσχονται να «ταξιδέψουν στο φεγγάρι» τους επιβάτες και τους επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Άλλη μια έκπληξη του προγράμματος –που θα συνεχιστεί μέχρι τον Μάιο του 2016– είναι τα επιδαπέδια και διαδραστικά δρώμενα που εγκαινιάζονται με τη νέα ενότητα Let me Play! Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, με την ερμηνεύτρια Angelika Dusk να παίρνει τη σκυτάλη με το «Μουσικοδρόμιο».

Το πρόγραμμα Fly me to the Moon αποτελεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού «ελculture».