30 Μάιος 2015, 12:46 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάιος 2015, 12:36

Ν. Αγχίαλος: Νέα τροπή στην υπόθεση των ληστών

  • Ν. Αγχίαλος: Νέα τροπή στην υπόθεση των ληστών

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση των ληστών που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την προανάκριση επιβεβαιώθηκε ότι νεκρός είναι ο Σπύρος Δραβίλας, 34 ετών, γνωστός με το ψευδώνυμο «καρφάκιας», ο οποίος φέρεται να είχε εμπλακεί στην απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα, με ελικόπτερο, από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ανάμεσα στους συλληφθέντες δεν βρίσκεται ο 36χρονος Γιώργος Πετρακάκος, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Αντίθετα, συλληφθέντες είναι οι Σπύρος Χριστοδούλου, 45 ετών και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, 37 ετών. Ο Γ. Τσιρώνης φέρεται να δήλωσε αρχικά ότι είναι ο Σ. Δραβίλας, με αποτέλεσμα να υπάρξει σύγχυση σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα του νεκρού. Καταζητείται χρόνια από την ΕΛ.ΑΣ. ως ένας από τους ληστές με τα «μαύρα».  

Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν χθες στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις για την υπόθεση, το μεσημέρι, από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη.