27 Μάιος 2015, 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μάιος 2015, 10:18

«Θέλουμε περισσότερους νέους στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων»

  • «Θέλουμε περισσότερους νέους στο 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων»
    Ομαδική... selfie των νέων από την 7η συνάντηση για το 17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά 2015.

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε η 7η κατά σειρά συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής του «17ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά» στα γραφεία του Σωματείου της «Παναγίας Σουμελά» στη Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι και οι νέες έχουν πάρει πολύ ζεστά τον ρόλο τους και θέλουν να διοργανώσουν ένα Συναπάντημα που θα αφήσει εποχή σε θέματα οργάνωσης και διοργάνωσης. Γι’ αυτό «αφήνουν στην άκρη» τα στυλό και τις σημειώσεις, προκειμένου να αναλάβουν δράση και να κάνουν πράξη όλα όσα επί ένα χρόνο σχεδίαζαν για ένα πετυχημένο Συναπάντημα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Οργανωτικής επιτροπής η νεολαία υπόσχεται για φέτος ένα πρόγραμμα γεμάτο εισηγήσεις, θεατρικές παραστάσεις, πολιτιστικά δρώμενα και πολλές ακόμη εκπλήξεις, πάντα με σεβασμό στην παράδοση. Να θυμίσουμε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής του Συναπαντήματος έχει οριστεί από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στην Παναγία Σουμελά του Βερμίου.

«Στόχος μας η προσέλκυση περισσότερων νέων στο φετινό συναπάντημα».

Στην 7η συνάντηση η Οργανωτική Επιτροπή έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ενημέρωση των εκπροσώπων των ποντιακών συλλόγων που παρευρέθησαν ώστε να παρακινήσουν περισσότερους νέους και νέες να συμμετάσχουν στο «17ο Συναπάντημα Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων στην Παναγία Σουμελά 2015».

Οι αιτήσεις συμμετοχής των νέων στο Συναπάντημα έχουν ήδη ξεκινήσει με τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων την 1η Ιουλίου 2015.