10 Ιούλιος 2013, 10:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:23

Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

  • Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου

Μετά από αλεπάλληλες συγκεντρώσεις και συζητήσεις μεταξύ των φίλων της ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, αποφασίστηκε ομόφωνα να συνεχίσει το παρόν διοικητικό σχήμα της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

Πρόεδρος παραμένει ο Μιχάλης Κακουλίδης, αντιπρόεδρος ο Τάσος Αϊδονόπουλος, γενικός γραμματέας ο Κώστας Μιχαηλίδης, υπεύθυνος παιδικών τμημάτων ο Κώστας Σωπιάδης, υπεύθυνος γηπέδου ο Γιώργος Κακουλίδης, γενικός αρχηγός ο Άγγελος Τσιτηρίδης και υπεύθυνος οργάνωσης και ενημέρωσης ο Χάρης Μουρελάτος.

Το νέο διοικητικό σχήμα θα έχει διάρκεια δύο έτη και στόχος του θα είναι η προσέλκυση νεαρών ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις και τους αγώνες και φυσικά η παραγωγή νέων ταλέντων.

Η ανδρική ομάδα, καθώς και η παιδική και η προπαιδική, θα λειτουργήσουν με προπονητή τον Μιχάλη Κακουλίδη ενώ για τα τμήματα τζούνιορ, προτζούνιορ και παμπαίδων θα προσληφθεί άλλος προπονητής.

Τέλος, η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 10 ευρώ. Η διοίκηση με ανακοίνωσή της παρακαλεί όσους γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα της ΠΑΕ Ποντίων, να επικοινωνήσουν με τον ιστορικό σύλλογο της Ροδόπης.