26 Μάιος 2015, 21:33 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάιος 2015, 21:08

Ιδρύεται Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ από την πρώην ΕΣΣΔ!

  • Ιδρύεται Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ από την πρώην ΕΣΣΔ!
  • Ιδρύεται Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ από την πρώην ΕΣΣΔ!
    Οι ομογενείς που παρακολούθησαν την παρουσίαση στο Μακεδονία Παλλάς

Άνοιγμα στον ελληνισμό των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κάνει ο ΠΑΟΚ. Με μια ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, περίπου 40 ομογενείς που φιλοξενούνται στη Θεσσαλονίκη από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά ιστορικά στοιχεία του Δικεφάλου του Βορρά και να ενημερωθούν για την έντονη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Κυριάκος έκανε μια παρουσίαση της ιστορίας του συλλόγου, ενώ το παρών στη σημερινή εκδήλωση έδωσε και ο διευθυντής Επικοινωνίας και Νέων Μέσων της ΠΑΕ Γιώτης Παναγιωτάς.

Στη συνέχεια, οι ομογενείς είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην Τούμπα αλλά και στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά και το ντέρμπι (27/5) του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αποτελούν ουσιαστικά τα προεόρτια της επίσημης εκδήλωσης για την ίδρυση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (27/5) με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.