26 Μάιος 2015, 20:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Μάιος 2015, 19:51

Καυγάς Μεϊμαράκη-Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

  • Καυγάς Μεϊμαράκη-Κωνσταντοπούλου (βίντεο)
    Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνουν δηλώσεις κατά την παράδοση του Προεδρείου της Βουλής, τον περασμένο Φεβρουάριο (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Οξύ επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον τέως Πρόεδρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όταν ο τελευταίος της είπε ότι είναι «γαϊδουριά» και ότι τους αφήνει να περιμένουν «σαν γαϊδούρια» στις Επιτροπές της Βουλής!

«Η υπόθεση SIEMENS εξάπτει πολλά πάθη», απάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου, καθώς το επεισόδιο έγινε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, λίγο πριν από την ακρόαση του Σήφη Βαλυράκη, διατελέσαντος προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης SIEMENS.

Η Πρόεδρος της Βουλής δεν σήκωσε τους τόνους, αλλά ρώτησε τον Ε. Μεϊμαράκη: «αυτόν τον τρόπο πού τον έχετε μάθει;».

«Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε δυο ώρες και χθες και σήμερα, και επίσης είναι γαϊδουριά να μην λέτε πότε θα τελειώσουμε», φώναξε ο τέως Πρόεδρος της Βουλής υποστηρίζοντας ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά Προέδρου που δεν θέλει να προκαλέσει».

Ο Ε. Μεϊμαράκης συνέχισε τις παρατηρήσεις στο ίδιο, οξύ, ύφος: «Δηλαδή θα μας βάλετε και τιμωρία; Εγώ και σήμερα σαν γαϊδούρι είμαι εδώ από τις 4 γιατί είχαμε συνεδρίαση στις 5 μ.μ., μας είπατε τηλεφωνικά ότι θα γίνει στις 5:30 μ.μ., έρχεστε στις 6 μ.μ. και μας κάνετε και παρατήρηση».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την «έκρηξη» (από το 1:35) του Ε. Μεϊμαράκη και τις απαντήσεις της Προέδρου της Βουλής.