26 Μάιος 2015, 17:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Μάιος 2015, 08:33

Πότε θα γίνει το 8ο φεστιβάλ παιδικών ποντιακών χορών του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας

  • Πότε θα γίνει το 8ο φεστιβάλ παιδικών ποντιακών χορών του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας και Θεσσαλίας
    Στιγμές από το 5ο φεστιβάλ ποντιακών παιδικών χορών στην Κατερίνη τον Ιούνιο 2012.

Σε εντατικές προετοιμασίες βρίσκει αυτόν τον καιρό τα σωματεία που απαρτίζουν τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας καθώς σε λίγες ημέρες θα γίνει για ογδόη φορά το φεστιβάλ ποντιακών χορών των παιδικών χορευτικών τμημάτων. Η μεγάλη γιορτή ορίστηκε για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου (ώρα 19:00) στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας.

Το ΔΣ της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας θέλοντας ο κόσμος που θα προσέλθει να περάσει όμορφες αλλά και ξέγνοιαστες στιγμές στην πόλη εξασφάλισε συνεργασίες με επαγγελματίες της Νάουσας για οικονομικές επιλογές διαμονής και εστίασης καθώς και προτάσεις για επίσκεψη σε αξιοθέατα της περιοχής. Ο πρόεδρος της Λέσχης Φώτης Φανιάδης απευθύνει ιδιαίτερα πρόσκληση σε όσους προσέλθουν για το φεστιβάλ να επισκεφτούν τη βιβλιοθήκη του συλλόγου της Αργυρούπολης του Πόντου όπου φυλάσσονται ιστορικά βιβλία -κειμήλια του Πόντου.

«Στόχος μας είναι ο κόσμος να περάσει καλά στην πόλη μας και για αυτόν τον λόγο προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς» ανέφερε ο Φ. Φανιάδης.
  • Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο:  6972020962 (Φώτης Φανιάδης).