24 Μάιος 2015, 18:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάιος 2015, 10:34

The Voice 2: Τι επιφυλάσσει στους Πόντιους ο Κώστας Αγέρης στο 2ο live;

  • The Voice 2: Τι επιφυλάσσει στους Πόντιους ο Κώστας Αγέρης στο 2ο live;
    Ο Πόντιος ερμηνευτής Κώστας Αγέρης που συγκίνησε κοινό και κριτικούς, είναι πανέτοιμος να ανέβει απόψε στη σκηνή του «The Voice 2» για άλλη μια ζωντανή εμφάνιση

Ο Κώστας Αγέρης –ο νεαρός μουσικός και τραγουδιστής με καταγωγή από τον Πόντο που συγκίνησε κοινό και επιτροπή όταν στην πρώτη του εμφάνιση ερμήνευσε το τραγούδι «Την πατρίδα μ’ έχασα»– θα ανέβει ξανά στη σκηνή του μουσικού τηλεοπτικού σόου The Voice 2 απόψε στις 21:00

Μετά από την πρόσφατη αναμέτρησή του με άλλον έναν συμμετέχοντα, τον Βαγγέλη Κακουλάκη, στο πλαίσιο των μουσικών «μονομαχιών» –όπου ερμήνευσαν το παραδοσιακό τραγούδι από την Ιωνία της Μικράς Ασίας «Όσο βαρούν τα σίδερα» (σε στίχους Στέλιου Φουσταλιεράκη και μουσική Γιάννη Μπερνιδάκη) – ο Πόντιος διαγωνίζεται απόψε στο πλαίσιο του 2ου Live.

Σκοπός του είναι η διεκδίκηση του εισιτηρίου που θα του εξασφαλίσει την μετάβαση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.


Ο Κώστας Αγέρης ανάμεσα στους Αντώνη Ρέμο, Βαγγέλη Κακουλάκη και Χρήστο Δάντη

Όλοι περιμένουμε την έκπληξη που μας επιφυλάσσει ο Κώστας Αγέρης αναφορικά με το τραγούδι που θα επιλέξει να ερμηνεύσει ελπίζοντας ότι θα ενσωματώσει σε αυτό και αυτήν την φορά και το ποντιακό στοιχείο.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του για την ποντιακή λύρα που τον συντροφεύει στις μουσικές του διαδρομές από τα παιδικά του χρόνια στα Αλωνάκια Κοζάνης μέχρι και σήμερα.

Όπως έχει δηλώσει μάλιστα «Αγέρης χωρίς παράδοση δεν γίνεται!»

Μαζί του στην σκηνή διαγωνίζονται οι υπόλοιποι τέσσερις συμμετέχοντες που ανήκουν όλοι τους στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου και είναι οι: Κάλλια Γελαγώτη, Μαρία Ιωαννίδου, Αλέξης Πρεβενάς και Μάκης Δράκος. Δύο όμως μόνο από αυτούς θα ψηφιστούν από το κοινό και τον ίδιο τον Α.Ρέμο και θα μπορέσουν να συνεχίσουν στο σόου.


Ο μικρός Κώστας λυράρης από... κούνια

Τα φώτα λοιπόν στραμμένα στη σκηνή του The Voice 2, για την επιλογή του Κώστα Αγέρη.