22 Μάιος 2015, 20:14 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Μάιος 2015, 19:00

Αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων λόγω του τελικού Κυπέλλου

  • Τα μέσα μεταφοράς στην απεργία της Πέμπτης

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στην περιοχή του Αμαρουσίου θα υπάρξουν το Σάββατο 23 Μαΐου, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αυτές θα αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη ημέρα και τα δρομολόγια θα επιστρέψουν στο κανονικό τους πλάνο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Οι αλλαγές στις αφετηρίες και το τέρμα των γραμμών έχουν ως εξής: 

Λεωφορειακή γραμμή 444: Προσωρινή αφετηρία επί της οδού Μηδείας (στην αφετηρία της 605 και της 054). Διαδρομή από Αφετηρία: Από Μηδείας, αναστροφή στην Πλ. Φλέμιγκ, αριστερά Μηδείας, αριστερά Αναγεννήσεως, συνέχεια κανονικά. Διαδρομή από τέρμα: Από Γιαννά, δεξιά Μηδείας (προσωρινή αφετηρία).

Λεωφορειακή γραμμή 410: Προσωρινή αφετηρία επί της οδού Αυτοκρ. Ηρακλείου (στην αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 446). Διαδρομή από Αφετηρία: Από Αυτοκρ. Ηρακλείου, ευθεία Αυτοκρ. Ηρακλείου, αριστερά Ανδρόνικου Μ., συνέχεια Αγ. Κωνσταντίνου, αριστερά Λεωφ. Κηφισίας, συνέχεια κανονικά. Διαδρομή από Τέρμα: Από Πεντέλης, δεξιά Λεωφ. Κηφισίας, αριστερά Αριστοτέλους, αριστερά Βασ. Όλγας, δεξιά Όθωνος, αριστερά Περικλέους, αριστερά Αυτοκρ. Ηρακλείου (προσωρινή αφετηρία).

Λεωφορειακή γραμμή Α8: Προσωρινό τέρμα: Η γραμμή μετατρέπεται σε κυκλική ως προς το δακτυλίδι στο Μαρούσι. Διαδρομή από Αφετηρία: Από Λεωφ. Κηφισίας, δεξιά κυκλικά στο δακτυλίδι, αναστροφή Λεωφ. Κηφισίας (προς Κηφισιά), αριστερά Αριστοτέλους, συνέχεια κανονικά στην διαδρομή προς τέρμα.