• ΑΡΧΕΙΟ
9 Ιούλιος 2013, 10:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:28

13 Ιουλ 2013: Ποντιακό Πανοΰρ στο Πολύκαστρο Κιλκίς

  • 13 Ιουλ 2013: Ποντιακό Πανοΰρ στο Πολύκαστρο Κιλκίς

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 21:30 την ετήσια θεσμική εκδήλωσή του «Ποντιακό Πανοΰρ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο στο “Σπίτι του Πόντου” και περιλαμβάνει παραδοσιακό ποντιακό πανηγύρι. Θα παρουσιαστεί το μεγάλο χορευτικό τμήμα των «Ακριτών» και χορευτικό συγκρότημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Στροπωνιατών, από τους Στρόπωνες Ευβοίας.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα, ενώ επικεφαλής του μουσικού σχήματος θα είναι ο κορυφαίος πόντιος καλλιτέχνης, Αντέμ Μπέσκιοϊλου, που θα καταφτάσει ειδικά για την εκδήλωση από την Τραπεζούντα του Πόντου, με τη συνοδεία του Φίλιππου Κεσαπίδη στη λύρα. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά οι Θεόφιλος Αγγελίδης, Στάθης Παναγιωτίδης, Τάσος Ευτυχιάδης, Χρήστος Μαυρόπουλος και Μπάμπης Κιτσωνίδης.

Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στη γιορτή μας που περιλαμβάνει μουσική, χορό, χορευτικά συγκροτήματα, άφθονο φαγητό, παραδοσιακά εδέσματα και λαχειοφόρο αγορά στην οποία ο τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στον Πόντο και τους εγγυόμαστε ένα μοναδικό και αξέχαστο βράδυ.

Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου