19 Μάιος 2015, 22:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 19 Μάιος 2015, 22:14

Άγρια δολοφονία οικογένειας ομογενών στην Ουάσιγκτον

  • Άγρια δολοφονία οικογένειας ομογενών στην Ουάσιγκτον
    Ο ομογενής Σάββας Σαββόπουλος και η σύζυγός του Άμυ

Άγριο έγκλημα σε βάρος ομογενών σημειώθηκε στο Άρλινγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον. Πρόκειται για τον Σάββα Σαββόπουλο, 46 ετών, τη σύζυγό του Έιμι Σαββοπούλου, ετών 47, και των ηλικίας 10 ετών γιο τους, Φίλιπ. Νεκρή βρέθηκε και η οικιακή βοηθός της οικογένειας, η 47χρονη Βεραλίσια Φιγκέροα ενώ οι δύο κόρες του ζευγαριού απουσίαζαν καθώς, σύμφωνα με το Associated Press, παρακολουθούν μαθήματα ως οικότροφες σε σχολείο.

Το σπίτι συνολικής αξίας 4,5 εκατ. δολαρίων (4 εκατ. ευρώ) βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Την περασμένη Πέμπτη, άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στην κατοικία η οποία είχε τυλιχθεί στις φλόγες, βρήκαν απανθρακωμένες τις σορούς των τεσσάρων ατόμων. Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, αιτία θανάτου ήταν η δολοφονία με μαχαίρι και όχι η πυρκαγιά η οποία είχε ξεσπάσει.

Τα νέα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δράστες έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν οι δράστες να ήταν γνωστοί του ζευγαριού καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική αστυνομία ελπίζοντας να βοηθηθεί στον εντοπισμό των δραστών.