14 Μάιος 2015, 21:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Μάιος 2015, 20:57

Να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σαμαράς

  • Να ζητήσει συγγνώμη ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σαμαράς

Την πόλωση φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ως στρατηγική ο Αντώνης Σαμαράς. Ο τέως πρωθυπουργός εξαπέλυσε σήμερα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να πει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα προεκλογικά ψέματα που έλεγε! Όπως ισχυρίζεται ο Πρόεδρος της ΝΔ, η κυβέρνηση με το «πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων του 2015» που κατέθεσε στην Ευρώπη τον περασμένο Απρίλιο, αποδέχεται πλήρως τις επιτυχίες της προηγούμενης κυβέρνησης, δηλαδή όλα αυτά που ως τώρα αμφισβητούσε και ακόμα αμφισβητεί μέσα στην Ελλάδα.

Όπως υποστηρίζει ο Σαμαράς, το κείμενο αυτό που συντάχθηκε από το Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών, σε συνεργασία με μια σειρά από υπουργεία της κυβέρνησης και καταγράφει τις παραδοχές της σημερινής κυβέρνησης, έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη Στρατηγική Ευρώπη 2020.

«Με άλλα λόγια, σήμερα παραδέχονται πλήρως, όλα αυτά που ως τώρα ειρωνεύονταν ως "success story". Μέσα στη χώρα, συνεχίζουν τα ψέματα. Προς τα έξω, όμως, άρχισαν να λένε την αλήθεια. Αυτό δεν τους εμποδίζει βέβαια, να συνεχίζουν να καταστρέφουν, ό,τι ήδη παραδέχονται πως ήταν σωστό. Μια κουβέντα μόνο: Τη συγγνώμη δεν τη χρωστάνε μόνο στην προηγούμενη κυβέρνηση. Τη χρωστάνε κυρίως στον Ελληνικό λαό», δήλωσε ο Σαμαράς.