12 Μάιος 2015, 17:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάιος 2015, 17:08

ΑΕΚ: Ξεκινά καθαρισμό στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, παίρνει άδεια για Super League

  • Νέο εμπόδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ από το Δήμο – Τι λέει η ομάδα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν μέχρι το τέλος του μήνα στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα δημοσιοποιηθούν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας μετά την εξέταση των προσφυγών του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και των 17 κατοίκων που έβαζαν εμπόδια για τη δημιουργία της «Αγια-Σοφιάς».

Όπως ήδη έχει διαρρεύσει, οι προσφυγές απορρίφθηκαν από το ΣτΕ και πλέον με τις αποφάσεις στα χέρια τους οι Κιτρινόμαυροι θα μπορούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την εξασφάλιση της οικοδομικής άδειας.

Ενδεικτική πάντως του ότι όλα δρομολογούνται καλώς για την ΑΕΚ, ήταν η επικοινωνία που υπήρξε από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ως προς τον καθαρισμό του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο. Βέβαια αυτό γίνεται και για λόγους ασφαλείας ενόψει καλοκαιριού, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος πυρκαγιών. Συγχρόνως θα απομακρυνθούν οι παλιές πινακίδες που υπάρχουν εδώ και χρόνια περιμετρικά του οικοπέδου.

Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν πως η Ένωση δεν θα αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα με την αδειοδότησή της. Ο φάκελός της, που κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ήταν υπερπλήρης και όπως ανακοίνωσε η  ΠΑΕ χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά για την εξέτασή του ώστε να δώσει έπειτα τη θετική του εισήγηση ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημητρίου. Πλέον αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

Tags