12 Μάιος 2015, 11:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Μάιος 2015, 10:55

Δικάζονται για υπόθεση ναρκωτικών οι γονείς της Άννυς Μπορίσοβα

  • Δικάζονται για υπόθεση ναρκωτικών οι γονείς της Άννυς Μπορίσοβα
    Φωτ.: Παντελής Σαΐτας (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Με βρισιές και γιουχαΐσματα «υποδέχτηκαν» στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων τον πατέρα της Άννυς Μπορίσοβα, ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ναρκωτικών. Ο 27χρονος Σάββας Μπακαρτζίεφ έφτασε στις 3:30 τα ξημερώματα από τις φυλακές της Κέρκυρας στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο ένα γραφειοκρατικό ζήτημα δεν επέτρεψε τη διανυκτέρευσή του εκεί. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, μετά από αναμονή σχεδόν μισής ώρας, αναγκάστηκαν να τον μεταφέρουν στο Μεταγωγών.

Εκτός από τον πατροκτόνο, για την ίδια υπόθεση που αφορά τα ναρκωτικά χάπια που βρέθηκαν στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα δικάζεται και η 25χρονη Δήμητρα Μπορίσοβα που κρατείται στις γυναικείες φυλακές στον Ελαιώνα Θήβας.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η δίκη για τα ναρκωτικά χάπια θα αναβληθεί ενώ δεν αποκλείεται ο 27χρονος να περάσει και πάλι το κατώφλι της ανακρίτριας για συμπληρωματική κατάθεση.

Η μητέρα μέσω του δικηγόρου της έχει υποβάλει αίτημα να κληθεί για απολογία ο Νικολάι. Πρόκειται για τον φίλο του πατέρα ο οποίος με τα όσα είπε στην αστυνομία άρχισε να αποκαλύπτει το τι πραγματικά έχει συμβεί στην Άννυ Μπορίσοβα.

Εν τω μεταξύ, ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου αποκαλύπτει ότι την ώρα που οι γονείς έψαχναν την μικρή –παραπλανώντας ταυτόχρονα τους αστυνομικούς–, ξόδεψαν περίπου 8.000 ευρώ σε ακριβά ρούχα, κινητό και υπηρεσίες ομορφιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το ποσό προέρχεται από τα 12.000 ευρώ που είχε δώσει ο Γερμανός φίλος της μητέρας και δαπανήθηκε για την τοποθέτηση εξτένσιον αξίας 800 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ αξίας περίπου 150 ευρώ, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών και παπουτσιών.