8 Μάιος 2015, 16:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Μάιος 2015, 16:49

Προσπάθησε να περάσει παιδί στην Ισπανία μέσα σε βαλίτσα! (φωτο)

  • Προσπάθησε να περάσει παιδί στην Ισπανία μέσα σε βαλίτσα! (φωτο)

Μια αναπάντεχη ανακάλυψη περίμενε πρόσφατα τους Ισπανούς αστυνομικούς που διεκπεραίωναν τον έλεγχο αποσκευών –στα σύνορα Ισπανίας-Μαρόκου, στην ισπανική πόλη Θέουτα– όταν άνοιξαν τη βαλίτσα νεαρής γυναίκας και έκπληκτοι αντίκρισαν στο εσωτερικό της ένα... παιδί.

Το 8χρονο αγόρι δεν δίστασε μάλιστα να βγάλει έξω το κεφάλι του λέγοντας στα γαλλικά: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Άμπου».

Η νεαρή μητέρα που επιχείρησε να περάσει παράνομα το παιδί στην Ισπανία φάνηκε ιδιαίτερα νευρική τη στιγμή που πλησίαζε στον έλεγχο, και όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Mirror, πίστευαν ότι μάλλον επιχειρούσε να περάσει παράνομα ναρκωτικά.


Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τις ισπανικές Αρχές

Στη συνέχεια συνελήφθη από τις Αρχές οι οποίες συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης έχοντας ήδη συλλάβει και έναν άνδρα από την Ακτή Ελεφαντοστού που διαπιστώθηκε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Το παιδί εξετάστηκε από γιατρούς και κατόπιν μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα ανηλίκων πριν αναλάβουν τη φροντίδα του ο Ερυθρός Σταυρός και οι αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.