8 Μάιος 2015, 18:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Μάιος 2015, 19:47

Τι λέει η Βανδή για το γύρισμα του βίντεο κλιπ στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

  • Τι λέει η Βανδή για το γύρισμα του βίντεο κλιπ στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ με τον τίτλο «Αν σου λείπω» βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη η Δέσποινα Βανδή. Βόσπορος, γέφυρα του Γαλατά και αύρα από μνήμες που δεν σβήνουν ποτέ αφυπνίζονται μέσα από αυτό, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Κώστα Καπετανίδη.

Γεμάτη συναισθήματα ενθουσιασμού ανάμικτα με συγκίνηση, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε με όλους τις εντυπώσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι θεωρεί πως αυτό το βίντεο κλιπ ήταν «ταμένο» να πραγματοποιηθεί στην Πόλη των Πόλεων.

«Από την πρώτη στιγμή που άκουσα αυτό το τραγούδι σε μουσική του Κυριάκου (Παπαδόπουλου) και στίχους της Όλγας (Βλαχοπούλου), το μυαλό μου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, μέσα στα χρώματα και την ιστορία αυτής της πόλης και στις όχθες του Βοσπόρου! Έκλεινα τα μάτια μου και με πήγαινε μόνο του εκεί! Με ένα κόκκινο φουστάνι! Πέρασαν μήνες πολλοί και η εικόνα αυτή δεν έσβηνε από μέσα μου! Ήταν “ταμένο” να γίνει εκεί!

»Έχω ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου με το τραγούδι. Αυτά που ένιωσα όμως όταν πήγα για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη και την Αγια-Σοφιά δεν τα ένιωσα πουθενά αλλού! Ξυπνούσε μέσα μου η ιστορία μας και σχεδόν αφουγκραζόμουν το παρελθόν με έναν πολύ πρωτόγνωρο τρόπο, συγκινητικό!

»Η μελωδία αυτού του τραγουδιού λοιπόν με έσπρωχνε εκεί θαρρείς και το χρωστούσα… Χωρίς επιλογή… Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες, και ιδιαίτερα τον αγαπημένο μου Κώστα!».