7 Μάιος 2015, 19:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Μάιος 2015, 19:17

Προφυλακίστηκε η μητέρα της Άννυς

  • Προφυλακίστηκε η μητέρα της Άννυς

Προφυλακίστηκε η 25χρονη Δήμητρα Μπορίσοβα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 4χρονη κόρη της Άννυ, από τα χέρια του 27χρονου πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται ήδη στις φυλακές της Κέρκυρας, έγκλειστος στην απομόνωση. «Δεν έχω καμία ανάμιξη, αφήστε με να κάνω τα σαράντα του παιδιού μου» έλεγε στην ανακρίτρια με δάκρυα στα μάτια και ζητούσε να μείνει έξω από την φυλακή.

Στην πολύωρη απολογία της η 25χρονη προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να στηρίζει τον σύντροφο της, ο οποίος ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως εξαφάνισε το τεμαχισμένο κορμάκι της άτυχης μικρής. «Πιστεύω ότι ο φίλος του Σάββα έχει σχέση με την εξαφάνιση», είπε και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείω να είχε συμμετοχή και στην εξαφάνιση του πτώματος».

Τόνισε και πάλι πως ο άνδρας της δεν είχε ποτέ χτυπήσει την Άννυ και επιχειρούσε να δείξει, ότι η απάνθρωπη συμπεριφορά του παιδοκτόνου ήταν πρωτοφανής και πως εκείνη δεν μπορούσε ποτέ να την φανταστεί.

Η Δήμητρα Μπορίσοβα που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ισχυρίστηκε ακόμα, πως άφησε την μικρή για να την φροντίζει η μητέρα του Σάββα αν και παραδέχτηκε πως οι σχέσεις τους ήταν κακές. «Ο Σάββας μου είπε ότι πήρε το παιδί από τη μάνα του όταν τσακώθηκε μαζί της, επειδή εκείνη πούλησε το τάμπλετ του παιδιού για να πάρει τσιγάρα»… πρόσθεσε ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας.