6 Μάιος 2015, 20:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Μάιος 2015, 19:58

Στις φυλακές της Κέρκυρας ο πατέρας-φονιάς της Άννυς Μπορίσοβα

  • Στις φυλακές της Κέρκυρας ο πατέρας-φονιάς της Άννυς Μπορίσοβα

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε σήμερα στις φυλακές Κέρκυρας ο πατέρας-φονιάς της Άννυς Μπορίσοβα. Θα κρατείται χωριστά, σε απομόνωση, θα τελεί υπό 24ωρη παρακολούθηση και θα προαυλίζεται μόνος του τις ώρες που οι υπόλοιποι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους, προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή μαζί τους για λόγους ασφαλείας.

Ο 27χρονος Σάββας που διέπραξε ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα, θα διαμένει σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και φυσικά μόνος του. Ο Βούλγαρος παιδοκτόνος έφτασε στις φυλακές της Κέρκυρας στις 18:10, με την μεταγωγή του από την Αθήνα να πραγματοποιείται κάτω από αυστηρά μετρά ασφαλείας, τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και στο νησί, στον χώρο γύρω από τις φυλακές.

H κλούβα της Αστυνομίας σταμάτησε στην πύλη της φυλακής και ο 27χρονος μπήκε με σκυμμένο το κεφάλι και φορώντας κουκούλα. Θα κρατείται πλέον σε απομονωμένο χώρο και θα βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση ακόμα και μέσα στο κελί του.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία πριν από λίγες μέρες είχε ταξιδέψει στην Βουλγαρία με σκοπό να κλείσει το στόμα του φίλου του που γνώριζε την αλήθεια, η κατάθεση του οποίου τελικώς, αποδείχθηκε «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την αστυνομία.