6 Ιούλιος 2013, 08:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:24

Το μήνυμα της 24χρονης Ιωάννας λίγο πριν σκοτωθεί στο Μεξικό

  • Το μήνυμα της 24χρονης Ιωάννας λίγο πριν σκοτωθεί στο Μεξικό

Τραγική ειρωνία της μοίρας για την 24χρονη Ιωάννα Θωμοπούλου από την Πάτρα, η οποία έστειλε μήνυμα στη μητέρα και την αδελφή της λίγο πριν σκοτωθεί, σε τροχαίο, στο Μπελίζε του Μεξικού.

"Όλα καλά, φεύγουμε τώρα για αεροδρόμιο", ήταν το τελευταίο μήνυμα που είχε στείλει η άτυχη κοπέλα, στην αδερφή και τη μητέρα της, λίγο πριν επιβιβαστεί σε ταξί για το αεροδρόμιο Philip Goldson στο Μπελίζε.

Λίγο αργότερα το ταξί καρφωνόταν σε λεωφορείο. Η 24χρονη Ιωάννα έχασε επί τόπου τη ζωή της, όπως και ο οδηγός και δύο άλλες κοπέλες.

Η άτυχη κοπέλα ήταν απόφοιτος της Σχολής Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών και εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν στο Μπελίζε του Μεξικού, όπου έκανε μεταπτυχιακό.

Μαζί με δύο φίλες της, με τις οποίες έκαναν την ίδια εργασία (η μία από τη Μάλτα και η άλλη από τις ΗΠΑ) αποφάσισαν να μεταβούν στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου χθες γιορτάζονταν οι εκδηλώσεις για την ημέρα της ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Πήραν ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο της πόλης, αλλά στο δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Λίγες ώρες αργότερα, μέσω της ελληνικής πρεσβείας, η οικογένεια ενημερώθηκε για το συγκλονιστικό συμβάν και όλα πάγωσαν.

Η Ιωάννα ήτα κόρη του γνωστού Πατρινού χρυσοχόου Γιώργου Θωμόπουλου, κι ο χαμός της έχει προκαλέσει θλίψη στην πόλη.

Συντετριμμένοι οι γονείς της Ιωάννας - Γιώργος και Ολυμπία - καθώς και η αδελφή της Τέτη, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

H κηδεία της θα γίνει στην πατρίδα της.

Πηγή: thebest.gr