4 Μάιος 2015, 21:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Μάιος 2015, 10:39

Ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της Άννυς – Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα!

  • Ένταλμα σύλληψης και για τη μητέρα της Άννυς – Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα!
    Η άτυχη Άννυ σε μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες…

Με φρικιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτεται σιγά-σιγά η δολοφονία της μικρής Άννυς, ενώ συνελήφθη και η μητέρα του κοριτσιού έπειτα από ένταλμα με την κατηγορία για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο. Σε αυτήν τη φάση πάντως δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής της Ντμιτρίνας Μπορίσοβα, αλλά εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε ρόλο στην συγκάλυψη της πράξης.

Η μητέρα βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, πλήρως αποπροσανατολισμένη και με ειδικούς από πάνω της για ψυχολογική υποστήριξη. Οι εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ είναι πως η σορός του άτυχου κοριτσιού δεν θα βρεθεί ποτέ. Λογικό, αν αναλογιστούμε τα όσα προκύπτουν από την κατάθεση του πατέρα που κρατείται στην ΓΑΔΑ και ο οποίος ομολόγησε το φρικαλέο έγκλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος Σάββας ανέφερε στην κατάθεσή του ότι δεν σκότωσε ο ίδιος την Άννυ, αλλά τη βρήκε νεκρή όταν ξύπνησε και πήρε την απόφαση να την τεμαχίσει και να μαγειρέψει τη σορό της για να μην το μάθει η μητέρα της!

«Ήταν άρρωστη, δεν ξέρω τι είχε. Όταν ξύπνησα την βρήκα νεκρή σε μια λίμνη αίματος στον καναπέ. Δεν ήθελα να πω την αλήθεια στη μητέρα της και να νομίζει ότι δεν ήμουν ικανός να προσέξω το παιδί μου» φέρεται να είπε ο δράστης, και συνεχίζοντας ομολόγησε πως μαγείρεψε τα κομμάτια της μικρής και στη συνέχεια τα έβαλε σε αλουμινόχαρτο και τα πέταξε σε διάφορους κάδους απορριμμάτων στην Αττική μέσα σε σακούλες σκουπιδιών. Εξήγησε στην αστυνομία ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξεγελιόταν όποιος τα έβρισκε, νομίζοντας ότι θα επρόκειτο για αποφάγια!


Η Ντμιτρίνα Μπορίσοβα

Στις έρευνες που είχε διεξαγάγει η αστυνομία νωρίτερα, στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα, είχε βρεθεί μικρή ποσότητα αίματος του κοριτσιού. Το αίμα βρέθηκε κοντά στη λεκάνη, κάτι που ταίριαζε με μια φράση που είχε πει ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, όταν είχε εξεταστεί πριν λίγες ημέρες: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;»…

Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης θα γίνει την Τρίτη (5/5) από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.