4 Μάιος 2015, 19:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2015, 20:17

«Σκότωσε την Άννυ για να εκδικηθεί την μητέρα»!

  • «Σκότωσε την Άννυ για να εκδικηθεί την μητέρα»!

«Μεταφέρθηκε στην μητέρα ότι ο άντρας της ομολόγησε πως είναι ο δράστης, ότι το έκανε για να την εκδικηθεί καθώς θεωρούσε πως αγαπούσε περισσότερο το παιδί από εκείνον». Με αυτά τα λόγια και με λυγμούς μίλησε στην τηλεόραση ο συνήγορος της μητέρας αλλά και του πατέρα-δολοφόνου της μικρής Άννυς, Σταύρος Γεωργίου.

Όταν ρωτήθηκε για το αν αληθεύουν οι πληροφορίες που θέλουν το σωματάκι της Άννυς να έχει διαμελιστεί, απέφυγε να απαντήσει, αλλά με δάκρυα στα μάτια έδειχνε πως έγνεφε θετικά…

«Δεν πρόκειται να υπερασπιστώ ένα τέτοιο αδίκημα», συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με τον 27χρονο Βούλγαρο δράστη χθες: «Του είπα πως "αν έχεις κάνει κάτι κακό στο παιδί όχι μόνο δεν θα με έχεις συνήγορο, αλλά αν μπορέσω θα σε κρεμάσω στην πλατεία Συντάγματος με τα χέρια μου". Μου έλεγε πως δεν έκανε τίποτε και μου έκανε εντύπωση η ψυχική ηρεμία που είχε».

Και κατέληξε ο δικηγόρος: «Την μητέρα δεν την αφήνουμε να δει ούτε τηλεόραση. Δεν ξέρω τι άλλο ήταν, αλλά μάνα ήταν σίγουρα. Και αυτή τη στιγμή είναι μια πονεμένη μάνα. Όποιος δεν το σεβαστεί δεν είναι άνθρωπος».

Στον ΣΚΑϊ μίλησε και ο ψυχίατρος Δ. Σούρας που έχει αναλάβει την ψυχολογική στήριξη της μητέρας: «Είδα μια μητέρα αποπροσανατολισμένη, αποδιοργανωμένη. Κρατούσε το κινητό της και έδειχνε το παιδί της συνέχεια και ψέλλιζε "τέτοιο παιδί εγώ δεν θα ξανά έχω ποτέ". Προσπάθησα να την ηρεμήσω αλλά τι να της πω. Μόνο με τη γλώσσα του συναισθήματος μπορούσες να της μιλήσεις, αλλά και πάλι δεν με καταλαβαίνει».

Πληροφορίες θέλουν τη μητέρα πάντως να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σύλληψής της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.