4 Μάιος 2015, 17:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2015, 20:17

Φρίκη: Ο πατέρας τεμάχισε, έβρασε και πέταξε σε σακούλες σκουπιδιών το πτώμα της Άννυς!

  • Τις συνθήκες θανάτου της 4χρονης Άννυ ερευνά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο

Πραγματική φρίκη! Ο Βούλγαρος βιολογικός πατέρας της 4χρονης Άννυς όχι μονάχα την σκότωσε, αλλά το έκανε με τον πλέον φρικιαστικό τρόπο. Τεμάχισε το κορίτσι, έπειτα το έβρασε σε κατσαρόλα και στη συνέχεια σκόρπισε το διαμελισμένο σωματάκι του σε διάφορα σημεία της Αττικής μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Η αστυνομία κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά τα ίχνη αίματος της 4χρονης που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του πατέρα στην Μιχαήλ Βόδα όπου διέμενε, αφού πρώτα αποκάλυψε το έγκλημα ομοεθνής φίλος του πατέρα, σε κατάθεσή του σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία.

Σε αυτόν τον φίλο του ο 27χρονος δράστης είχε αφηγηθεί ακριβώς τι συνέβη με τη μικρή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εφ. Το Βήμα, στην κατάθεσή του υποστήριξε πως ο πατέρας της 4χρονης του διηγήθηκε πως «όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή». Η αντίδρασή του ήταν να τεμαχίσει το κοριτσάκι σε πολλά κομμάτια, ύστερα να τα βράσει και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές τα πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

«Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την... εξαφάνισή της», συμπλήρωσε ο ομοεθνής φίλος του πατέρα στην κατάθεσή του.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτυπήματα του πατέρα της. Ο βασικός μάρτυρας έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει αύριο από τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.