3 Μάιος 2015, 13:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Μάιος 2015, 11:47

Τρένο έπεσε από γέφυρα κατά τη διάρκεια θύελλας – Απίστευτο βίντεο

  • Τρένο έπεσε από γέφυρα κατά τη διάρκεια θύελλας – Απίστευτο βίντεο
    Στον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας των σιδηροδρομικών γραμμών Union Pacific οδήγησε η πρόσφατη θύελλα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ορλεάνης (φωτ.: σελίδα στο fb του Κρις Ρόμπερτς προέδρου του τοπικού Συμβουλίου)

Κι όμως, κάποιες σκηνές όσο συγκλονιστικές και απίστευτες κι αν φαίνονται, δεν αποτελούν μόνο πλάνα από κινηματογραφικές ταινίες αλλά διαδραματίζονται όντως και στην πραγματική ζωή.

Αυτό συνέβη πρόσφατα και στην κοινότητα Τζέφερσον στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν κατά τη διάρκεια θύελλας στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ορλεάνης εκτροχιάστηκαν τουλάχιστον 11 βαγόνια της αμαξοστοιχίας των σιδηροδρομικών γραμμών Union Pacific, κάνοντας στη συνέχεια κυριολεκτικά βουτιά στο κενό από τη γέφυρα Huey P. Long.

Το θλιβερό περιστατικό κατέγραψε με την κάμερά του λεπτό προς λεπτό ο Τζαμπάρι Τόμας, ρεπόρτερ τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Νέας Ορλεάνης, λίγο πριν μπει σε εστιατόριο της περιοχής αναζητώντας καταφύγιο, προκειμένου να γλιτώσει από τις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων της εταιρείας New Orleans Public Belt, ευτυχώς δεν υπάρχουν θύματα και τα βαγόνια δεν περιείχαν επικίνδυνα υλικά.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία των σιδηροδρομικών γραμμών ερευνά το μέγεθος της ζημιάς που προκλήθηκε στα βαγόνια της αμαξοστοιχίας.