2 Μάιος 2015, 12:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2015, 20:20

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για την Άννυ Μπορίσοβα

  • Συνεχίζονται οι έρευνες για την τετράχρονη Άννυ Μπορίσοβα

Νέα στοιχεία που συγκλονίζουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς. Η μητέρα της, Δημητρίνα Μπορίσοβα, μιλώντας στη χθεσινοβραδινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ισχυρίστηκε ότι ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφο της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Κάποιος Βούλγαρος που φέρεται να είναι από το περιβάλλον των γονιών, υποστήριξε ότι υπάρχει ενδεχόμενο ο πατέρας να «πούλησε» τη μικρή Άννυ κι αυτό συζητιέται στο χώρο εργασίας της μητέρας.

Η Μπορίσοβα δήλωσε ότι βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στην Αθήνα στις 22 Απριλίου. Εκείνη την ημέρα, ο σύντροφος της τής αποκάλυψε ότι το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο.

Αμφότεροι συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, προκειμένου να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας σχετικά με το πώς θα χειριστούν την κατάσταση. Στη συνέχεια η 25χρονη Μπορίσοβα επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μικρής.

Η Σήμανση έχει συγκεντρώσει στοιχεία από το χώρο του διαμερίσματος στη Μιχαήλ Βόδα αλλά και από γειτονικά κτίρια. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πρώτες απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.