30 Απρίλιος 2015, 14:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Απρίλιος 2015, 14:14

Σήκωσε κούπα στο χάντμπολ ο Ιβάν Σαββίδης!

  • Σήκωσε κούπα στο χάντμπολ ο Ιβάν Σαββίδης!
    Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετέχει στους πανηγυρισμούς την ώρα της απονομής (φωτ. www.ivansavvidis.gr)

Νταμπλ για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ροστόφ, της οποίας βασικός χορηγός είναι ο Ιβάν Σαββίδης! Μετά το Κύπελλο η Ροστόφ-Ντον σήκωσε και την κούπα του ρωσικού Πρωταθλήματος, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον ομογενή επιχειρηματία. «Περιμέναμε με μεγάλη αγωνία τη νίκη. Είμαι ευγνώμων στις παίκτριες και τους προπονητές για το καλό παιχνίδι. Σας ευχαριστώ όλους», υπογράμμισε μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα (31-26) της Ροστόφ-Ντον επί της Lada του Τολιάτι.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο την ώρα της απονομής του τροπαίου και πανηγύρισε έντονα μαζί με την ομάδα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Σαββίδης είναι πρόεδρος του ομίλου AGROCOM, που αποτελεί (από το τέλος του 2014) το χορηγό του συλλόγου χάντμπολ Ροστόφ-Ντον. Μάλιστα ο όμιλος, που σύμφωνα με το Forbes περιλαμβάνεται στη λίστα των 200 μεγαλύτερων ρωσικών εταιρειών, σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία του με την Ροστόφ-Ντον τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εκτός από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ρωσίας, η ομάδα χάντμπολ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου της EHF, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στο Ροστόφ.