24 Απρίλιος 2015, 23:26 - Τελευταία Ενημέρωση: 28 Απρίλιος 2015, 13:01

Σοκ και οδύνη στο Κιλκίς για τον Θεοχάρη Χατζηαδαμίδη

  • Σοκ και οδύνη στο Κιλκίς για τον Θεοχάρη Χατζηαδαμίδη

Βαρύ είναι το πένθος στην κοινωνία του Κιλκίς αλλά και στην οικογένεια του κλασικού αθλητισμού από τον ξαφνικό χαμό του Θεοχάρη Χατζηαδαμίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 38 χρόνων. Ο πρωταθλητής της σφυροβολίας και της δισκοβολίας, με πανελλήνιες και διεθνείς περγαμηνές, καταγόταν από τον Καμπάνη.


(Φωτ.: maxitis.gr)

Θλίψη και οδύνη σκέπασε την Παρασκευή τον ιστορικό οικισμό του νομού Κιλκίς, όπου συγγενείς, φίλοι και συναθλητές είπαν το ύστατο αντίο. «Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήταν αυτό που λέμε ένας “αγαθός γίγαντας”. Δεν χρειάζονταν να επιβληθεί με τη σωματοδομή του. Τον σέβονταν οι πάντες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο pontos-news.gr ο καλός φίλος και συναθλητής του στον Αίαντα Κιλκίς, Αλέξανδρος Παυλίδης.

Ο Θεοχάρης Χατζηαδαμίδης είχε προπονητή τον Γιάννη Χρίστογλου και είχε λάβει μέρος, ως αθλητής του ΓΣ Έδεσσας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του 2000. Από το 2009 πρόσφερε, με την πείρα και την αγωνιστικότητά του, τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Αίαντα Κιλκίς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι προπονητές του αθλητικού συλλόγου, τον οποίο υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους του και φυσικά τη θλίψη τους για την απώλειά του.