21 Απρίλιος 2015, 17:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απρίλιος 2015, 17:53

Απόλλων 1926: Καθοριστική Γενική Συνέλευση στο επόμενο 20ήμερο

  • Απόλλων 1926: Καθοριστική Γενική Συνέλευση στο επόμενο 20ήμερο
    Στιγμιότυπο από το πρόσφατο παιχνίδι του Απόλλωνα 1926 με τον Αγροτικό Αστέρα, στο γήπεδο της Καλαμαριάς

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Βασίλης Ανατολίτης να ηγηθεί της προσπάθειας για επιστροφή του Απόλλωνα 1926 στη Football League. Στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μετά το σοκ του υποβιβασμού στη Γ΄ Εθνική, ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει κοντά στην ομάδα της Καλαμαριάς, αρκεί να υπάρχουν οι ανάλογες προϋποθέσεις και φυσικά να δεχθεί μια τέτοια προοπτική και ο Ερασιτέχνης.

«Θα προσπαθήσω να εκπληρώσω όλες τις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν», τόνισε ο Β. Ανατολίτης. Πιθανότητα, ο διοικητικός ηγέτης των Κοκκινόμαυρων θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, στη Γενική Συνέλευση που θα οριστεί μέσα στο επόμενο 20ήμερο.

Στο χθεσινό ΔΣ του Ερασιτέχνη αποφασίστηκε να συγκληθεί Γενική Συνέλευση όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του και τα μέλη να αποφασίσουν για το μέλλον του συλλόγου. Εκτός από τον Βασίλη Ανατολίτη, το παρόν στο χθεσινό συμβούλιο έδωσε και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.