20 Απρίλιος 2015, 11:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απρίλιος 2015, 11:17

Δύο ελληνικές παραλίες στις 20 ωραιότερες του κόσμου (φωτο)

  • Δύο ελληνικές παραλίες στις 20 ωραιότερες του κόσμου (φωτο)
    Η παραλία στον Μπάλο συγκαταλέγεται στις 20 ομορφότερες του κόσμου

Στη λίστα με τις 20 εντυπωσιακότερες παραλίες του κόσμου συγκαταλέγονται το Ελαφονήσι και ο Μπάλος στην Κρήτη, σύμφωνα με την καναδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelversed.com.

Τα κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας και η εξωτική ομορφιά που αναδύεται ολόγυρα έκαναν τους Καναδούς να πλάθουν τα πιο όμορφα όνειρα για τις επικείμενες καλοκαιρινές διακοπές τους.

«Η παραλία Ελαφονήσι βρίσκεται στο ομώνυμο μικρό νησί, που είναι πολύ κοντά στην ακτή της Κρήτης και όποιος θέλει μπορεί να το φτάσει περπατώντας στα ρηχά νερά που το ξεχωρίζουν από την Κρήτη. Σε μερικά σημεία η παραλία μοιάζει να έχει ροζ άμμο – ένας μοναδικός χρωματισμός που δημιουργείται από χιλιάδες σπασμένα κοχύλια», αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση.


Το μαγευτικό Ελαφονήσι

Αλλά και για την παραλία Μπάλος, που βρίσκεται κοντά στην Κίσαμο, οι κριτικές είναι διθυραμβικές και εστιάζουν ιδιαίτερα στην πολύχρωμη λιμνοθάλασσα της περιοχής.


Τα γαλαζοπράσινα νερά στον Μπάλο

Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και ήταν φυσικό επακόλουθο να μαγευτούν και οι Καναδοί που εκθείασαν την εξωπραγματική αυτή ομορφιά!

Gallery