16 Απρίλιος 2015, 19:53 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απρίλιος 2015, 19:06

Οι «άλλες» ερωτήσεις που απάντησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Ρώσους (φωτο)

  • Οι «άλλες» ερωτήσεις που απάντησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Ρώσους (φωτο)
    Ο Πούτιν στο στούντιο ενώ έχει ήδη αρχίσει να απαντάει στις ερωτήσεις των πολιτών
  • Οι «άλλες» ερωτήσεις που απάντησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Ρώσους (φωτο)
    Ο Πούτιν με τους δημοσιογράφους στο στούντιο όπου υπήρχε και κοινό
  • Οι «άλλες» ερωτήσεις που απάντησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στους Ρώσους (φωτο)
    Ρώσοι αξιωματικοί που υπηρετούν στην Κριμαία παρακολουθούν με προσοχή τα όσα λέει ο πρόεδρος

Δύο εκατομμύρια ερωτήσεις. Τρία εκατομμύρια τηλεφωνήματα. Σαράντα χιλιάδες βιντεοσκοπημένα ερωτήματα. Κι όλα αυτά μέσα σε 90 λεπτά, όσος δηλαδή ήταν ο χρόνος που δόθηκε στους πολίτες για να διατυπώσουν τις απορίες τους.

Τόσο μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Ρώσων να ακούσουν τι έχει να πει ο πρόεδρός τους Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάρκεια της 13ης Ετήσιας Συνεδρίας Ερωτήσεων-Απαντήσεων που έγινε σε τηλεοπτικό στούντιο παρουσία κοινού και προβλήθηκε σε όλη τη χώρα!

Βέβαια ο πρόεδρος κατάφερε να απαντήσει περίπου 70 ερωτήσεις σε σχεδόν τέσσερις ώρες, μερικές από τις οποίες ήταν τουλάχιστον... χαριτωμένες.


Ο επίδοξος διάδοχος του Πούτιν

Χαρακτηριστική περίπτωση ένα τετράχρονο πιτσιρικάκι που ρώτησε τον Πούτιν πόσες ώρες κοιμάται. Όπως του είπε, ήθελε να γνωρίζει γιατί αφενός του αρέσει να κοιμάται, αφετέρου έχει στόχο να γίνει πρόεδρος της Ρωσίας και έπρεπε να ξέρει εάν μπορεί να τα συνδυάσει. Ο Ρώσος πρόεδρος του είπε ότι έχει όλα τα φόντα για να γίνει πρόεδρος της χώρας μια μέρα, αλλά πρέπει να κοιμάται καλά για να είναι υγιής.

Όσο για μια γυναίκα που του έστειλε MMS ζητώντας του να παρέμβει στον σύζυγό της Μπόρις για να της επιτρέψει να πάρει σκυλάκι, ο Πούτιν την συμβούλευσε απλώς να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να του το ζητήσει.