15 Απρίλιος 2015, 13:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 15 Απρίλιος 2015, 12:52

Στο νοσοκομείο ο Κώστας Σημίτης

  • Δήλωση Σημίτη για το Σκοπιανό
    Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης (φωτ. αρχείου)

Στο νοσοκομείο Πύργου χρειάστηκε να πάει χθες το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, μετά από μικρό ατύχημα που είχε στο κτήμα του, στο Κορακοχώρι, όπου είχε πάει με τη σύζυγό του προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα. Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθε στο νοσοκομείο (το οποίο μάλιστα είχε εγκαινιάσει ο ίδιος το 2004!) ως ασθενής, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, σε ξύλο ή κάποιο σίδερο που βρισκόταν στο έδαφος, και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Βέβαια, επειδή η είσοδος του Κ. Σημίτη στο νοσοκομείο συνέπεσε χρονικά με τη διακομιδή των τραυματιών τροχαίου, που είχε γίνει λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο, πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως ο πρώην πρωθυπουργός επέβαινε σ’ ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Επισήμως ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις στον πρώην πρωθυπουργό και δύο ράμματα στο μέτωπο, όπου είχε χτυπήσει, έφυγε για το σπίτι του ευχαριστώντας τον διοικητή του νοσοκομείου για τη φροντίδα και το ενδιαφέρον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ν.Ε.