14 Απρίλιος 2015, 17:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απρίλιος 2015, 17:11

Τράνταξε το πλατό εκπομπής η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (βίντεο)

  • Τράνταξε το πλατό εκπομπής η Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού (βίντεο)

Προσκεκλημένοι για την πασχαλινή εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, οι Πόντιοι έδωσαν το δικό τους στίγμα χαρίζοντας σε όλους όμορφες στιγμές. Οι χορευτές του συλλόγου με τις παραδοσιακές φορεσιές του Πόντου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο και χοροδιδάσκαλό τους Νίκο Κοπαλά, παρουσίασαν ποντιακούς και μετέφεραν τους τηλεθεατές στην αλησμόνητη πατρίδα, τον Πόντο.

Η λεβεντιά και η υπερηφάνεια που αποπνέουν οι ποντιακοί χοροί δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, κάνοντας την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και το επιτελείο της να μαθαίνουν από τον Ν. Κοπαλά τα πρώτα τους ποντιακά βήματα και να ακολουθούν τους χορευτές.

Από μια τέτοια γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η ποντιακή μουσική. Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος της Ένωσης, Αλέξανδρος Κοπαλάς, ο αρμονίστας και τραγουδιστής Άκης Κοπαλάς, ο νταουλτζής Παύλος Σταματίδης, και οι λυράρηδες Γιώργος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κανονίδης που τόνωναν την απόδοση των χορευτών με το ιδιαίτερο παίξιμό τους.