14 Απρίλιος 2015, 11:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απρίλιος 2015, 11:45

Με απείλησε με απόλυση: Καταγγελία βενζινά για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

  • Κωνσταντοπούλου για τη Γενοκτονία: Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη

Σε κατάσταση αμόκ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου φέρεται να απείλησε υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης και ακόμα δυο αυτόπτες μάρτυρες που κατέγραψαν το περιστατικό, επειδή δεν της άλλαξε λάστιχο ενώ βρισκόταν στην Αιδηψό για το τριήμερο του Πάσχα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος iefimerida.gr , το επεισόδιο είχε δύο φάσεις, μία ανήμερα το Πάσχα και άλλη μία την επομένη. Η Πρόεδρος της Βουλής φέρεται να προπηλάκισε τον Νίκο Αλατσατιανό, υπάλληλο σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χλμ. Αιδηψού-Ιστιαίας, επειδή δεν της άλλαξε το λάστιχο που έχανε αέρα.

Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί «πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ», γράφει ο ιστότοπος.

Ο υπάλληλος της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η Πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.

Όμως τη Δευτέρα του Πάσχα ξαναπήγε, και εκ νέου ζήτησε να της αλλάξουν το λάστιχο. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ» της ξαναείπε ο υπάλληλος, και η Ζωή Κωνσταντοπούλου έφυγε για να επιστρέψει 20 λεπτά αργότερα.

Η απίστευτη στιχομυθία

«Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος. «Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στον υπάλληλο.

«Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος με ένταση. «Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η Πρόεδρος της Βουλής.

«Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Έρχεσαι δύο φορές το χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.

Οι μάρτυρες

Εκείνη τη στιγμή στο βενζινάδικο βρισκόταν η οδηγός Βάλια Παναγιωτίδου με μια φίλη της για να βάλουν βενζίνη. Την ώρα που έγινε το σκηνικό η οδηγός είχε πάει να πληρώσει το αντίτιμο της βενζίνης αλλά η φίλη της που βρισκόταν στο αμάξι βιντεοσκοπούσε την Κωνσταντοπούλου με το κινητό. Η Πρόεδρος το κατάλαβε και πλησίασε το όχημα. «Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» φώναζε απειλητικά, αναγκάζοντας την να σβήσει ό,τι είχε τραβήξει. Η Βάλια Παναγιωτίδου τράβηξε φωτογραφία για να πιστοποιήσει το γεγονός αλλά κι αυτή την είδε η Πρόεδρος. Την προσέγγισε και της είπε να την διαγράψει, πράγμα που έκανε κιόλας.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου, ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και οδηγοί άλλων αυτοκινήτων που αποδοκίμασαν την Πρόεδρο της Βουλής.