12 Απρίλιος 2015, 17:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 12 Απρίλιος 2015, 16:56

Γεύμα αλληλεγγύης από το ΥΠΕΘΑ παρουσία του Αρχιεπισκόπου (φωτο)

  • Γεύμα αλληλεγγύης από το ΥΠΕΘΑ παρουσία του Αρχιεπισκόπου (φωτο)
  • Γεύμα αλληλεγγύης από το ΥΠΕΘΑ παρουσία του Αρχιεπισκόπου (φωτο)
  • Γεύμα αλληλεγγύης από το ΥΠΕΘΑ παρουσία του Αρχιεπισκόπου (φωτο)

Γεύμα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση πρόσφερε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις  στο Άλσος του Ελληνικού Στρατού στου Γουδή. Το τραπέζι της Λαμπρής ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. 

Στο μήνυμά του, αφού υπενθύμισε ότι Πάσχα σημαίνει πέρασμα από τη σκλαβιά στην ελευθερία, από το σκοτάδι στο φως, από το ψέμα στην αλήθεια, από το άσχημο στο όμορφο, ευχήθηκε όλοι, αγωνιζόμενοι με ενότητα, να περάσουμε από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα στη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη, καλύτερη. «Το μήνυμα της Ανάστασης, το μήνυμα της ελπίδας, όσο και αν θέλουν δεν μπορούν να το σβήσουν», είπε από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στην ελπίδα, και με αυτή την πίστη στην ελπίδα και στο Φως της Αναστάσεως θα προχωρήσουμε στο αύριο», συμπλήρωσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τσούγκρισαν πασχαλινά αυγά –νικητής αναδείχθηκε ο Πάνος Καμμένος–, ενώ συνομίλησαν με πολίτες και όλοι μαζί έπειτα άκουσαν τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας από τη μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Μέχρι τη 1:00 μ.μ. είχαν διανεμηθεί 1.880 μερίδες, και η πρόβλεψη ήταν να προσφέρουν περισσότερες από 3.000. Στην εκδήλωση παρέστη επίσης η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.