9 Απρίλιος 2015, 16:01 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Απρίλιος 2015, 17:56

Παραποιήθηκε το σήμα του Απόλλωνα Σμύρνης – Αντιδράσεις

  • Παραποιήθηκε το σήμα του Απόλλωνα Σμύρνης – Αντιδράσεις

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας. Η προσφυγική ομάδα κατέβηκε στο ματς με εμφανίσεις στις οποίες είχε παραποιηθεί το σήμα της! Ειδικότερα, οι Κυανόλευκοι αντί να έχουν στις φανέλες τους τον Ολύμπιο θεό, είχαν μια μορφή της Παναγίας! Είναι γνωστό πως ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, είναι ιδιαίτερα θρήσκος· ο φωτογραφικός φακός τον έχει συλλάβει να διαβάζει το Ευαγγέλιο πριν από παιχνίδια.

Η πίστη του όμως δεν τον απενοχοποιεί στα μάτια των φίλων του Απόλλωνα, αλλά και της διοίκησης του ερασιτέχνη, για την επιλογή του –κατά πως φαίνεται– να παραποιήσει το σήμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pontos-news.gr έχει προκληθεί τεράστια αναστάτωση στις τάξεις του σωματείου, και αν δεν διευθετηθεί άμεσα το πρόβλημα εκ των έσω, τότε θα υπάρξουν εξελίξεις με επίσημες αντιδράσεις.

«Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Κάτι το αδιανόητο. Φυσικά είναι παράνομο. Δεν μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να αλλάζει το σήμα της ομάδας. Απαιτεί μια διαδικασία για να συμβεί αυτό. Θα πρέπει να πάρει την έγκριση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη. Τα σήματα είναι ιδιοκτησία του μητρικού σωματείου, όχι του κάθε επιχειρηματία που μπαίνει στον σύλλογο», μας είπε χαρακτηριστικά πηγή από τον Απόλλωνα.

Στον ερασιτέχνη είναι έξαλλοι με την ιστορία, και ξεκαθάριζαν πως δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό. Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρόεδρος του σωματείου Παναγιώτης Καταβέλος αντιλήφθηκε την αλλαγή στο σήμα από χθες κιόλας, μόλις οι δύο αντίπαλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Όπως γράφει το a-sports.gr, που είχε ρεπορτάζ μέχρι αργά το βράδυ έξω από το γήπεδο, ο Καταβέλος ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έλεγε πως το σήμα ανήκει στο μητρικό σωματείο, που είναι ο Γυμναστικός Σύλλογος.

Οργισμένες αντιδράσεις υπήρχαν και στα social media, με τους οπαδούς του Απόλλωνα να έχουν ξεσηκωθεί και να γράφουν μεταξύ άλλων πως κανείς πρόεδρος ή ιδιοκτήτης δεν μπορεί να παραχαράξει μια ιστορία 124 ετών!