8 Απρίλιος 2015, 13:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 8 Απρίλιος 2015, 13:54

Ερωτικό πάθος «βλέπει» η αστυνομία στη δολοφονία της Σαλαμίνας!

  • Τραγωδία στην Καλλιθέα: Αγοράκι 3 ετών έπεσε από το φωταγωγό και σκοτώθηκε!

Το ερωτικό πάθος εξετάζει πλέον η αστυνομία ως κίνητρο στην υπόθεση που συγκλονίζει από χθες την περιοχή Φοίνικα στην Σαλαμίνα, με το νεκρό ζευγάρι ενός 35χρονου και μιας 44χρονης μητέρας δύο παιδιών. Οι δυο τους βρέθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη θανάσιμα τραυματισμένοι από πυροβόλο όπλο μέσα σε σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο.

Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν την αστυνομία στο συμπέρασμα πως ήταν ζευγάρι. Ο άνδρας εργαζόταν ως λιμενικός, και σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών. Εκτιμάται ότι ο 35χρονος σκότωσε τη γυναίκα πυροβολώντας την στην κοιλιά και μετά αυτοκτόνησε (έφερε τραύμα στο κεφάλι). Στο σημείο βρέθηκε το πυροβόλο όπλο, που πιθανόν είναι υπηρεσιακό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί ήδη η Ασφάλεια Αττικής, ενώ στον τόπο του συμβάντος έχει σπεύσει και ιατροδικαστής, τα συμπεράσματα του οποίου καταλήγουν και αυτά σε... ερωτική τραγωδία.

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 35χρονος πυροβόλησε δυο φορές στην κοιλιακή χώρα την 44χρονη μητέρα δυο παιδιών 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ στην συνέχεια έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του. 

Τα δυο πτώματα βρήκε η γυναίκα του λιμενικού. Ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι... Σύμφωνα με πηγές, τόσο η σύζυγος του 35χρονου όσο και ο άνδρας της 44χρονης, είχαν αντιληφθεί την παράνομη σχέση...