6 Απρίλιος 2015, 13:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 6 Απρίλιος 2015, 14:40

Σε φιλανθρωπικό αγώνα της εκπομπής «Με Αγάπη» ο Φάρος Αγίας Βαρβάρας (φωτο)

  • Σε φιλανθρωπικό αγώνα της εκπομπής «Με Αγάπη» ο Φάρος Αγίας Βαρβάρας (φωτο)

Σε μια γιορτή αλληλεγγύης, χαράς και προσφοράς βρέθηκε χθες ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στη φιλανθρωπική εκδήλωση της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με Αγάπη» της Μαρί Κυριακού.

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας να συμμετέχουμε σε αυτή την εκδήλωση. Ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας στηρίζει και θα στηρίζει παρόμοιες ενέργειες» ανέφερε το ΔΣ του συλλόγου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι έδωσαν ραντεβού στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων του Ομίλου ΑΝΤ1 και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων. 

Πριν από τον αγώνα οι συμμετέχοντες αλλά και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράλληλα πολιτιστικά δρώμενα ποικίλου ενδιαφέροντος. Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής κλήθηκε να συμμετάσχει και ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος», τα μέλη του οποίου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. 

Στην εκδήλωση έλαβε μέρος και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος τραγούδησε και ποντιακά τραγούδια με τους μουσικούς του συλλόγου που συνόδευσαν το χορευτικό.

Gallery