5 Απρίλιος 2015, 17:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Απρίλιος 2015, 18:44

Ποιους θα κάψει η Βίκυ Σταμάτη;

  • Ποιους θα κάψει η Βίκυ Σταμάτη;

Με ...βόμβες απειλεί η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη, λίγες ημέρες μετά την απόδρασή της και μόλις δύο ημέρες μετά την επιστροφή της στις εγκαταστάσεις της ψυχιατρικής κλινικής του Δρομοκαΐτειου. Η Βίκυ Σταμάτη φέρεται  αποφασισμένη να μιλήσει και να κάψει πολλούς.

Το μεσημέρι την επισκέφθηκε στο Δρομοκαΐτειο ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες, η Βίκυ Σταμάτη πρόκειται να ανοίξει το στόμα της και να προβεί σε αποκαλύψεις όσον αφορά στην υπόθεση για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για την οποία και κατηγορείται.

Ο Φ. Ραγκούσης τόνισε πως θα ειπωθούν πράγματα και καταστάσεις που παραμένουν άγνωστα από τις μέχρι τώρα έρευνες για την υπόθεση, για την οποία κατηγορείται τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζόπουλος.

Οι διαρροές αναφέρουν πως θα ακουστούν και συγκεκριμένα ονόματα πολιτικών, που προς το παρόν δεν έχουν ακουστεί. Η Βίκυ Σταμάτη, λοιπόν, φαίνεται πως αλλάζει στάση μετά την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης, αλλά και τις αλλεπάλληλες -κι επίσης αποτυχημένες- αιτήσεις αποφυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ