2 Απρίλιος 2015, 22:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Οκτώβριος 2015, 11:53

Κωνσταντοπούλου: Εισβολή έγινε στην Κύπρο και το Πολυτεχνείο, όχι στη Βουλή!

  • Κωνσταντοπούλου: Εισβολή έγινε στην Κύπρο και το Πολυτεχνείο, όχι στη Βουλή!

Νέος γύρος σύγκρουσης, στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής αυτή τη φορά, μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της αντιπολίτευσης με αιτία τη χθεσινή «είσοδο» ομάδας διαδηλωτών στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης, η Πρόεδρος της Βουλής επέμεινε στην άποψη της περί ειρηνικής διαμαρτυρίας ενώ οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για εισβολή.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, φέρεται να ζήτησε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξηγήσει την στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Πρόεδρος της Βουλής του απάντησε ότι εισβολή έγινε στο Πολυτεχνείο με την είσοδο του τανκ και στην Κύπρο και όχι στη Βουλή.

Στο ίδιο κλίμα και η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μίλησε για εισβολή στη Βουλή, και φέρεται να ρώτησε την πρόεδρο της Βουλής εάν αναζητήθηκαν ευθύνες για το επεισόδιο.

Μάλιστα έσπευσε να τονίσει ότι υπάρχουν δικογραφίες και στοιχεία για τα άτομα αυτά, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ουσιαστικά παρέχει προστασία στους «γνωστούς-αγνώστους» καθώς τους έχει υπερασπιστεί ως συνήγορος στα δικαστήρια.