30 Μάρτιος 2015, 15:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 30 Μάρτιος 2015, 16:07

Θρίλερ με αεροπλάνο των Turkish Airlines (Διαρκής ενημέρωση)

  • Θρίλερ με αεροπλάνο των Turkish Airlines (Διαρκής ενημέρωση)

Νεότερη ενημέρωση: Προσγειώθηκε το Μπόινγκ 777 των Τουρκικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκας. Το γραφείο Τύπου της Turkish Airlines, μεταδίδει την πληροφορία ότι βρέθηκε ένα σημείωμα στην τουαλέτα με τη λέξη«βόμβα». Σύμφωνα με το Al Arabiya το αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα έχει αδειάσει μετά την προσγείωση του τουρκικού αεροπλάνου.

Νεότερη ενημέρωση: Αυτή την ώρα σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί το αερόδρομιο της Καζαμπλάνκας. Πρόκειται για την πτήση TK15. Το CNN Türk και άλλα έγκυρα δίκτυα, αρχίζουν να μεταδίδουν τις πληροφορίες για απειλή βόμβας.

15:02: Πληροφορίες αναφέρουν ότι αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ 777 των Τουρκικών Αερογραμμών, σε πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς το Σάο Πάολο, κατευθύνεται προς την Καζαμπλάνκα. Λίγα λεπτά νωρίτερα, το αεροπλάνο είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου. 

Σύμφωνα με αναφορές στο Twitter υπήρξε απειλή για βόμβα. Μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μεταδίδει ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Κωνσταντινούπολη στις 9:30.